تلفن تماس:   09131339512          42742150-031               ساعات کار: شنبه تا چهارشنبه 8 الی 21، پنجشنبه 8 الی 14

Open panel

موضوع ویدئو

آموزش عملی تنظیم دو منبع تغییر فرکانس برای اینورتر HD200A هانیکس

آنچه در این ویدئو مشاهده خواهید کردید

چگونه دو منبع تغییر فرکانس برای اینورتر تنظیم کنیم؟

در جلسات قبل دربارۀ مرجع فرکانس درایوهای هانیکس صحبت کردیم. یک مورد دیگر که دربارۀ درایو HD200A هانیکس لازم است بدانیم این است که ما می‌توانیم دو منبع تغییر فرکانس برای درایو تعریف کنیم.
همین طور که در دفترچۀ راهنمای درایو می‌بینید ، پارامتر P0-04 مربوط به منبع فرکانس B یا دوم هست که در توضیحات‌اش نوشته مشابه پارامتر P0-03 یعنی همون منبع فرکانس اول A
در قسمت توضیحات تکمیلی دفترچه راهنما که نگاه کنیم، می‌بینیم که دقیقاً گزینه‌های پارامتر قبلی را برای این پارامتر هم نوشته.
موردی که باید توجه کرد این است که منبع فرکانس اول و دوم نباید مشابه انتخاب بشود، یعنی مثلاً در صورتی که منبع اول ما کی‌پد تعریف بشود، منبع دوم باید به غیر از کی‌پد انتخاب بشود مثلاً مولتی اسپید
از طریق پارامتر P0-07 می‌توانیم مشخص کنیم که فرکانس اصلی ما چگونه از بین این دو منبع فرکانس انتخاب شود، وقتی پارامتر P0-07 روی 0 باشه فرکانس اصلی ما منبع A انتخاب می‌شود.
اگر روی 1 گذاشته شود، بر روی سیگنال‌های هر دو منبع عملیات محاسباتی انجام می‌دهد و اگر روی 2 بگذاریم بین دو منبع تغییر فرکانس سوئیچ می‌کنیم.
یعنی می‌توانیم از یک کلید استفاده کنیم که در حالت اول منبع فرکانس A و در حالت دوم، منبع فرکانس B به عنوان منبع تغییر فرکانس، انتخاب شود.
برای مثال در این درایو ما منبع فرکانس اول‌مان کی پد و منبع فرکانس دوم‌مان پتانسیومتر کی‌پد انتخاب می‌کنیم، پس P0-03 را روی 1 و P0-04 را روی 4 قرار می‌دهیم.
پارامتر P0-07 هم روی 2 می‌گذاریم تا بین منبع A و B بتوانیم سوئیچ کنیم.
یک از دیجیتال اینپوت باید روی 18 بگذاریم تا بتوانیم بین دومنبع فرکانس سوئیچ کنیم .مثلا P4-01 که مربوط به D2 هست را روی 18 می‌گذاریم.
یکی از سیم‌های کلید سوئیچ تغییر مرجع فرکانس را به ترمینال D2 وصل می‌کنیم و دیگری را به ترمینال COM
و اینورتر run می‌کنیم، در حالت اول کلید می‌بینید که با تغییر کلیدهای روی کی پد، فرکانس کم یا زیاد می‌شود و پتانسیومتر روی کی‌پد نقشی در تغییر فرکانس ندارد.
حالا کلید را تغییر وضعیت می‌دهیم، می‌بینید که الان فقط می‌توانیم فرکانس را با پتانسیومتر روی کی‌پد به عنوان دومین مرجع فرکانس تغییر بدهیم که دیگر کلیدهای روی کی‌پد غیرفعال است.
شما می‌توانید با روش های مختلف از این قابلیت استفاده کنید.مثلا multi speed یا PLC داخلی
این قابلیت در خیلی موارد می‌تواند بکار بیاید، برای مثال همین سوئیچ کردن بین دو منبع که دیدیم، می‌تواند برای حالت دستی یا اتوماتیک بودن یک دستگاه تعریف بشود یا خیلی موارد دیگر.

محصولات

امتیاز