تلفن تماس:   09131339512          42742150-031               ساعات کار: شنبه تا چهارشنبه 8 الی 21، پنجشنبه 8 الی 14

Open panel


پرسش‌های متداول

اتوماسیون یا خودکارسازی روندی است که با اجرای آن انجام یکسری کارها از حضور مستقیم انسان بی‌نیاز می‌شود. در این صورت وظایفی همچون کنترل و نظارت به نیروی انسان واگذار می‌شود.

یعنی خودکار کردن ماشین‌آلات خط تولید تا فرآیند تولید محصول، تحت مدیریت کنترل‌کننده صنعتی قرار بگیرد. در این صورت اتوماسیون ما از سطح خودکار کردن یک ماشین فرا می‌رود و یک سری پیچیدگی‌های ناشی از برهم کنش ماشین‌آلات، اضافه می‌شود. علاوه بر آن در فرآیند تولید، منطق خاصی وجود دارد که بایستی به عنوان فلسفه کنترل دقت بیشتری در استخراج و عملیاتی کردن آن وجود داشته باشد.

PLC کنترل‌کننده صنعتی است که دارای یکسری ورودی و خروجی دیجیتال و آنالوگ است که برای کنترل یک ماشین یا پروسه از آن استفاده کرد که قابل برنامه‌نویسی است. اما کار اصلی HMI واسطه‌گری است یعنی رابطی است که انسان‌ها بتوان خرامین را به شکل معمولی برای سیستم کنترل تعریف کنند. برای اینکه رابط دقیقی بین انسان‌ (چه به‌ عنوان اپراتور ماشین، اپراتور تولید، مهندس تولید یا مدیر) و سیستم کنترل توسط همین HMI انجام شود. نیاز هست که HMI برنامه‌نویسی شود. در نتیجه کار کنترل پروسه با PLC و نمایش پروسه برای اپراتور و همچنین دریافت اطلاعات از آن با HMI است.

PLC مرکز دریافت و اطلاعات از سنسورهای کارخانه و تصمیم‌سازی برای عملگرها و ارسال فرمان‌ها است. در نتیجه جایگاه PLC به عنوان مغز سیستم کنترل و اتوماسیون خواهد بود.

مانند رگ‌های عصبی انسان، اجزای مختلف را به یکدیگر متصل می‌کند. مثلاً سیستم کنترل را به HMI و سیستم کنترل را بهم. البته بعضاً می‌توان سنسورها و عملگر را هم با شبکه صنعتی به سیستم کنترل متصل کرد.

هدف از اجرای اتوماسیون، دستیابی به مزیت‌هایی است که پیاده‌سازی آن در پی دارد. مزیت‌هایی چون افزایش سرعت تولید، افزایش دقت تولید امکان کنترل پروسه‌های پیچیده، حفظ کیفیت تولید، عیب‌یابی ساده و سریع سیستم کنترل، امکان مستندسازی اطلاعات فرآیند و خطاها، امکان تعریف لایه‌های دسترسی به اطلاعات و فرامین پروسه امکان یکپارچه‌سازی سیستم‌های کنترل و ارتباطات محلی و جهانی.

کافیست پارامتر  P0-03 را روی 2 یا 3 قرار دهیم و ولوم را به پایه‌های مربوطه متصل کنیم.

در همه مدل درایوهای هانیکس، پارامتر PP-031 را باید روی 1 قرار داد و اینتر (RUN) کرده تا درایو به تنظیمات کارخانه بازگردد.

درایو مدل HD200A تا 3000 هرتز و درایو مدل HD200E تا 3200 هرتز قابلیت افزایش فرکانس دارند.

در صورتی که مرجع فرمان حرکت از طریق شبکه مدباس باشد، باید پارامتر  P0-02 را روی 2 قرار دهیم.

درصورتی که مرجع فرکانس درایو از طریق شبکه مدباس انجام شود. باید پارامتر  P0-03 را روی 9 بگذاریم.

پارامترهای مربوط به تنظیمات شبکه مدباس پارامترهای گروه PD می‌باشد.

خیر، اینورتر برای موتورهای سه فاز مورد استفاده است.

درایوهای هانیکس تا فرکانس 3000 هرتز قابلیت افزایش دارند.

کی‌پد اینورترهای مدل HD200A  و HD200E جدا شده و توسط کابل شبکه امکان نصب در فواصل مختلف را دارد.

برای سربندی موتور باید پلاک الکترو موتور توجه کرده که عموماً روی پلاک موتور مشخص می‌کنند. برای ورودی تک فاز و سه فاز به کدام حالت بسته شوند، ولی در حالت عمومی سربندی الکتروموتور تک فاز به صورت مثلث و سربندی الکتروموتور سه فاز به صورت ستاره است.

تمام درایوهای هانیکس دارای RS485 برای ارتباط مدباس در مد RTU هستند

یک قطعه فلزی که قالباً از جنس مس ساخته می شود و در سیم کشی ها و برق کشی از آن برای اتصال قوی سیم به دیگر تجهیزات استفاده می شود.

یک قطعه فلزی که انتهای آن با پلاستیک عایق در رنگ های و اندازه های مختلف است که به سر سیم ها قرار میگیرد تا اتصال سیم به ترمینال به آسانی و به خوبی انجام گیرد. 

یک قطعه فلزی از جنس مس یا آلمینیوم که بر سر کابل ها پرس می شود و توسط پیچ و مهره به دیگر تجهیزات متصل می شود.

یک قطعه فلزی که از دو قسمت با جنس های آلومینیوم و مس ساخته شده و برای اتصال کابل آلومینیوم به دیگر تجهیزات که محل اتصال آن از جنس مس هست استفاده می شود.

یک قطعه فلزی ار جنس مس یا آلومینیوم که برای اتصال دو سر کابل به یک دیگر استفاده می شود و مزیت آن راحتی در اتصال و برقراری یک اتصال قوی و جلوگیری از بزرگ شدن محل اتصال کابل است.

حداکثر جریانی که توسط یک تجهیز در هنگام اتصال آن در لحضه اول کشیده می شود که چند برابر جریان نامی تجهیز است.

خرید لذت بخش تجهیزات اتوماسیون و برق صنعتی را با مجموعه فنی و مهندسی صنعتگران تجربه کنید