تلفن تماس:   09131339512          42742150-031               ساعات کار: شنبه تا چهارشنبه 8 الی 21، پنجشنبه 8 الی 14

Open panel

موضوع ویدئو

آموزش تیونینگ درایو  و کاربرد آن

آنچه در این ویدئو مشاهده خواهید کردید

با تیونینگ(Tuning) اینورتر آشنایی دارید؟ کاربرد آن کجاست؟

 

دربعضی مدهای کاری اینورتر مثل مد وکتور، برای اینکه اینورتر بتواند بهتر دور موتور را کنترل کند و انتقال توان بهتر انجام شود، باید مشخصات کامل پارامترهای موتور، در پارامترهای اینورتر وارد شود.

اینورتر موقع کار کردن موتور، به طور مستمر تمامی پارامترها را کنترل می‌کند و در صورتی که این پارامترها به درستی تنظیم شده باشد، باعث افزایش راندمان و عملکرد بهتر موتور می‌شود.

عمومی‌ترین پارامترهای موتور که باید در اینورتر وارد شود شامل توان نامی، ولتاژ نامی، جریان نامی، فرکانس نامی و دور نامی موتور، که باید عیناً مثل پلاک موتور، این مقادیر در پارامترهای اینورتر وارد شوند.

یک سری پارامترها و موارد دیگر هم نیازست که اینورتر دربارۀ موتور بداند، که هنگامی که موتور به اینورتر وصل باشد و تیونینگ انجام شود، اینورتر خودش آن را محاسبه می‌کند و وارد حافظه‌اش می‌کند.

یک گروه از پارامترهای درایو مربوط به پارامترهای نامی موتور، که بصورت پیش فرض مقادیر استاندارد برای موتورهای با توان نامی مشابه درایو در این پارامترها قرار دارد، مثلاً برای اینورتر 18 کیلووات، مشخصات موتور 18 کیلووات به صورت پیش فرض هست.

گاهی اوقات براساس کاربری موتور و بحث حفاظتی موتور و درایو در برابر اضافه جریان و اضافه بار، از اینورتر با توان بالاتر از توان موتور استفاده می‌شود، مثلاً برای وینچ جرثقیل با موتور 7.5 کیلووات، از یک درایو 11 کیلووات استفاده می‌کنیم. دراین موارد حتماً لازم است پارامترهای موتور در اینورتر بر اساس پلاک موتور تغییر داده شود و تیون انجام شود، تا بهترین بازدهی را داشته باشیم. 

یک مورد دیگر که دربارۀ تیونینگ باید بدانیم اینست که تیونینگ بهتر است در زمان بی‌باری موتور انجام شود و در صورتی که شرایط جداکردن بار از موتور نباشد، به صورت استاتیک انجام می‌شود.

باید توجه کنیم اگه آتوتیون با بار انجام شود، ممکن است در حالت بی‌باری موتور خطا بدهد و باید این مورد را مدنظر قرار داد.

محصولات

امتیاز